Kom i form

Rivstartar 2012 med Fitnessfighten 30 dagar

Fitnessfighten 26/27/28/29

Kategori: Fitnessfighten
Tidpress innan stundande tenta på lördagen, lite rasp i halsen och diffus smärta i kroppen resulterade i tre dagars träningsvila.

Dag 26;  Plugg + möte på kvällen angående lilla E´s skolstart till hösten... tänk vad tiden går fort!

Dag 27; Hade en välbehövlig klassisk massage inbokad, men avbeställde då jag inte ville trigga igång det som verkade ligga och pyra i min kropp. Plugg, plugg, plugg då stora M fortfarande var i alperna och lilla E sov hos sina kusiner.

Dag 28; TENTA. Körde in till Göteborg med stort självförtroende och en känsla av att ha läget under kontroll. Hmmm.... Bokföringen och redovisningen satt som en smäck... sen är det bara att hoppas att "flum-frågorna" tilltalar den som rättar ;) Jag tror nog att det gick bra!
Fikade efteråt med goa kursare och tog en kaffe latte med lättmjölk när dom andra gick loss på rödvinet...! ;)

Kom hem och möttes av både make och dotter. Firade makens hemkomst med lilla E´s favorit sushi. 
Första avsteget från den kolhydratfattiga dieten blev 13 supergoda bitar! Blev mätt och belåten MEN... kände direkt hur ett visst sötsug satte igång. Det blev dock ingenting med det!

Dag 29; Började dagen med att följa med goaste väninnan, hennes son och lilla E till Mulle. Första gången för Ellen och hon gillade det jättemycket!
Efter 2 timmar ute i kalla skogen spenderades eftermiddagen iklädda underställen ;)
SEN... äntligen dax för träning!
Testade Sportlifes klass "Funcional Moves" för första gången.
Fy F*n va´jobbigt! Funktionell styrka blandat med pulshöjande kondition. Definitivt ett pass jag kommer att gå på fler gånger.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: