Kom i form

Rivstartar 2012 med Fitnessfighten 30 dagar

Varm medelhavssallad...

Kategori: Recept



...med torskrygg och couscous!


* 2 tsk kokosolja (olivolja går oxå bra)
* 2 st finhackade vitlöksklyftor
* 10 st grovt hackade svarta oliver
* 1 burk cocktailtomater (krossade tomater går oxå bra)
* 250g frysta haricot verts
* 1 tsk torkad oregano
* salt & peppar

Fräs vitlöken och oliverna hastigt i kokosfettet. Tillsätt tomater (om cocktailtomater - mosa dom lite med en gaffel), bönor, oregano, salt och peppar. Låt småputtra under lock i ca 15 minuter.

Serverades idag med kokt torsk och couscous.  Tomatsåsen blir så god i couscousen! 
Nästa gång tänker jag även fräsa lite sharlottenlök med vitlöken och oliverna... och varför inte byta ut torsken mot en kycklingfilé?!  

Energivärde (inkl 150 g torsk före tillagning och 70 g kokt couscous);
345 kcal, 40% Protein, 36% Kolhydrater och 24% Fett


Kommentarer


Kommentera inlägget här: